DLW Flooring

dlw_flooring_logoA DLW Flooring padlóburkolatok Európa egy hatalmas, jól szervezett, amerikai nagyvállalat, az Armstrong World Industries része, mely világszerte több, mint 15 000 alkalmazottat foglalkoztat. Mind a kereskedelmi, mind a lakossági termékek gyártásával az DLW Flooring az elasztikus és tűfilc padlóburkolatok széles skáláját kínálja, beleértve a DLW linóleum, DLW PVC, DLW Luxus PVC – LVT, illetve DLW tűfilc anyagokat is.

A cég európai központja a németországi Bietigheimben található. Rendelkezik gyártó-, és egész Európát átszövő értékesítési egységekkel, melyek magas színvonalú vevőszolgálati tevékenységet biztosítanak.

A DLW Flooring termékeket cégünk megalakulása illetve az Armstrong európai piaci megjelenése óta forgalmazza, mely tevékenységünk kiemelten fontos része. A linóleum, PVC, és tűfilc anyagok mind tekercses, mind modul méretekben kaphatóak. Közös jellemzőjük a stabilan magas minőség, és a széles választék. Az ún. hézagmentes padlóburkolatoknál a gyártó a legmodernebb technológia és anyagok felhasználásával a legkorszerűbb, magas kopásállóságú, és poliuretán védőréteg felhordása révén könnyen takarítható, és hosszú élettartamú termékek sorát kínálja, beleértve a csúszásmentes, antisztatikus és vezetőképes kivitelűeket is, melyek mindegyikét forgalmazzuk, közülük számos típust raktárról azonnal kiszolgálunk.

 

Generál katalógus    
dlw_flooring_linoleum    
dlw_flooring_naturecore    

 

Termékcsaládok katalógusai
armstrong_dlw_linoleum_katalogus    
armstrong_dlw_padlodekor_katalogus    
armstrong_dlw_scala30_luxury_vinyl_katalogus    
armstrong_dlw_scala40_luxury_vinyl_katalogus    
armstrong_dlw_scala55_luxury_vinyl_katalogus    
armstrong_dlw_scala100_luxury_vinyl_katalogus    
       
Katalógusok felhasználási területek szerint
armstrong_dlw_referenciak_1    
armstrong_dlw_referenciak_2    
armstrong_dlw_burkolatok_az_egeszsegugynek    
armstrong_dlw_burkolatok_az_oktatasnak    
armstrong_dlw_burkolatok_bentlakasos_intezmenyeknek    
       

 

Mészáros és Társa Kft. | 1135 Budapest, Zsinór u. 27. |  Tel.: +36 1 320 9247 | Fax: +36 1 465 0398 | E-mail: info@meszarosestarsa.hu