Agrob Buchtal

agrob_buchtal_logo-1 Az Agrob Buchtal Németország legnagyobb kerámiaburkolat gyára. Termékei a burkolattípusok teljes spektrumát lefedik, a legegyedibb ipari és egészségügyi felhasználási területekre is megoldást nyújtanak. Hydrotect bevonattal ellátott burkolatai az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek:

A Hydrotect bevonat jelentősen csökkenti a víz felületi feszültségét és ezáltal az nem cseppes, hanem vízfilm formájában van ott jelen. Egy erősen Hydrofil felületet képez a bevonat, ezáltal a vízfilm mintegy alámossa a felületen levő szennyeződéseket. Különösen érvényes ez a zsírokra, olajokra. Ezért a Hydrotecttel bevont burkolatokat jóval könnyebb takarítani és lényegesen kevesebb vegyszer kell hozzá. (ca. 30-40% a megtakarítás)

A másik, már oxigénnel összefüggő hatása a baktériumok, spórák elpusztítása. A Hydrotect bevonat UV. Fény hatására aktivizálja a levegőben ill. vízben levő oxigén atomokat és azok a felületre kerülő mikrobákat gyakorlatilag lassú égéssel elpusztítják. A mérések szerint a különböző baktérium és gomba törzsek felületre helyezett telepein a szaporodás 20 percen belül megállt, majd az élőlények elpusztultak.(a legagresszívebbek is).

Hasonló elven működik a bevonat szagtalanító hatása is. A különböző gázok atomjaihoz oxigén atom(ok) kapcsolódnak és azáltal teljesen megváltozik az anyag jellege, tulajdonsága.

Az Agrob Buchtal termékek főbb típusai:

– lakossági és közületi falicsempék és járólapok,

– mozaikok,

– uszodaburkolatok,

– homlokzatburkolatok,

– ipari gres burkolatok,

– csúszásmentes burkolatok,

– vakvezető, taktilis sávok,

– vezetőképes járólapok,

– lézer-visszaverődést gátló burkolatok kórházi burkolatok.

 

Agrob_buchtal_general_katalogus_2014    

 

Termékcsaládok katalógusai
Katalógusok felhasználási terület szerint
Magazinok

 

Mészáros és Társa Kft. | 1135 Budapest, Zsinór u. 27. |  Tel.: +36 1 320 9247 | Fax: +36 1 465 0398 | E-mail: info@meszarosestarsa.hu